Efterfødselstræning der hjælper dig tilbage i balance

Efter fødslen, kan det være svært rigtig at finde sin krop igen. Til barselstræninghjælper jeg dig med at genfinde din balance og kontakt til din krop.

Gennem træningen sætter vi fokus på at genfinde din Inner core, så du får kontrol over din krop. Træningen tager udgangspunkt i den funktionelle træning, og er primært baseret på løft af egen kropsvægt, men der kan også indgå enkelte vægtede elementer.

barselstræning, mom fit, mommy work out

Hvorfor er efterfødselstræning vigtigt?

Efterfødselstræning er vigtig for at genoprette styrken i kroppen efter graviditet og fødsel. Efter fødslen kan det være svært at mærke sig selv og finde sig tilpas i egen krop. Det kan skyldes at din krop har gennemgået store forandringer over de sidste 9 måneder og så igen efter fødslen. 

Henter datoer…

Hvis du ikke har lyst til at gå på et fast hold, så er der også mulighed for at tilmelde sig fra gang til gang.

Hvorfor føler jeg mig ikke tilpas i min krop?

Det er ikke fordi vi skal snappe tilbage til vores før fødselskrop, at jeg tilbyder mommy workout, det gør jeg, fordi jeg ved hvor vigtigt det er at genfinde sig selv. Vores hjerne kortlægger hele tiden vores kropsafgrænsning, ikke kun den fysiske form og størrelse, men i endnu højere grad vores tyngdepunkt. Under graviditeten forskubber vores tyngdepunkt sig gradvist og vores hjerne tillærer sig en ny strategi for at opretholde den oprejste stilling. Når man føder, og babybulen er væk, skal hjernen igen tilpasse sig det nye tyngdeformat og det kan være svært. 

Mommy workout kan hjælpe med at forbedre holdningen, styrken i mave- og rygmusklerne, samt øge energiniveauet. Det kan også være med til at lindre stress og forbedre humøret. Derudover er det en god måde at møde andre nybagte mødre og få socialt samvær.

Henter datoer…