Børnehold hos SanseLab

På siden her finder du vores hyggelige små børnehold. Børnehold hos SanseLab handler om at arbejde med det sansemotoriske fundament. Her laver vi lege og øvelser som har til formål at træne forskellige typer af færdigheder.

Det er ikke store hold, i en stor sal, med mange børn der tonser rundt. Det er undervisning af ergoterapeuter eller ergoterapeutstuderende med udgangspunkt i at muliggøre aktivitetsdeltagelse.

Børn lærer bedst i trygge relationer og når de bliver set. Derfor er vores hold små, så dit barn har plads til at udvikle sig og få kontakt undervejs.


Drop in hold – tilmeld dig fra gang til gang

Klippekort

Alle klippekort kan bruges til drop in hold. Det gælder båse babyhold, børnehold og træningshold. Når du køber et klippekort er det heller ikke et personligt kort, men kan fx. deles i en mødregruppe eller lignende.

Sans og motorik 1-3 år

Henter data…
Problemer? Åbn i nyt vindue

Sans og motorik 4-6 år

Henter data…
Problemer? Åbn i nyt vindue
følelser sans og motorik børnehold

Hvad er sans og motorik

Hver undervisning er opbygget omkring et tema, Indianer, Det ydre rum, Under havet, zoologisk have og lignende. Med afsæt i dette tema er der opbygget en lege som bringer både energien op og ned. Hver session afsluttes med 5 minutters dyb ro.

Sans og Motorik hold har fokus på at skabe tryghed og nærvær i udviklingen. Her vil der være fokus på at lave forskellige lege, som styrker dit barns udvikling. Lige fra hulebyggerier, til sansebaner, børneyoga, historie fortælling. Der vil være aktiviteter for det finmotoriske, det grovmotoriske, for hjernen og for kroppen

Mød vores underviser

Ann Helene Kristensen er den primære underviser på holdet her. Konceptet er udviklet med det formål at skabe et sansemotorisk rum, hvor leg og bevægelse og fornemmelse for egen krop kommer frem.