hyggelige og lærerige events for dig og din baby i din barsel

Sanselab er dedikeret til at støtte nybagte forældre under deres barselsperiode. Vores barselsevents er skræddersyet til at skabe en støttende og informativ atmosfære for kommende og nye forældre.

Vores events omfatter workshops, kurser og arrangementer. Vores erfarne undervisere og terapeuter deler deres ekspertise og viden for at hjælpe forældre med at trives under denne særlige livsfase.

Ud over det faglige indhold er vores barselsevents en fantastisk mulighed for at møde andre forældre, dele erfaringer og opbygge et stærkt støttenetværk. Vi forstår vigtigheden af at skabe et fællesskab, hvor forældre kan dele glæderne og udfordringerne ved forældreskab.

Vores mål er at gøre barselsperioden så positiv og informativ som mulig for alle forældre, og vores barselsevents er en central del af den mission. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores kommende arrangementer, hvor du kan deltage i en berigende og støttende oplevelse som ny forælder.


Babymassage

Babymassage er ikke kun en behagelig oplevelse for både forældre og baby, det har også mange gavnlige fysiologiske virkninger. Når du masserer din baby, frigives oxytocin – kærlighedshormonet – hos både dig og din lille én. Dette skaber en dyb forbindelse og styrker båndet mellem jer. Derudover kan babymassage hjælpe med at regulere barnets vejrtrækning, puls og endda fremme fordøjelsen.

Henter data…
Problemer? Åbn i nyt vindue

MessyPlay

Messy Play handler om at omfavne det sjove og lidt grisede i sanselegen. Her fokuserer vi på at skabe en sund forbindelse til mad og de sanseoplevelser, der er forbundet med at spise. Ved at lege og eksperimentere med maden på en ustruktureret og sjov måde inddrager vi hele kroppen i sanseoplevelsen, og jo mere vi “griser” og udforsker maden, jo tryggere bliver vores forhold til den.

Henter data…
Problemer? Åbn i nyt vindue