Hvorfor er det godt at gå til sansemotorik med din baby?

Sansemotorisk henviser til den samlede udvikling af vores sanser og motoriske evner. Det omfatter både vores evne til at sanse omgivelserne og vores evne til at reagere på dem gennem bevægelse og handling.

Hver uge har sit eget tema, hvor vi sætter fokus på hvordan du gennem hyggelige lege helt naturligt styrker dit barns udvikling. Jeg underviser ikke kun i hvilke lege i kan bruge men også hvad der sker i din babys hjerne, nervesystem og udvikling når vi laver forskellige aktiviteter.

Du bliver klædt på med viden og inspiration til en barsel der giver dit barn en god start på livet.

Hvilken betydning har det Sansemotoriske fundament for vores baby?

Det sansemotoriske fundament påvirker vores daglige liv på mange måder. Fra vores evne til at opfatte farver, former og lyde til vores evne til at bevæge os og udføre handlinger. 

Sansemotorik Barsel Babyrytmik Sanserytmik Stimulastik Ergoterapi balancesans

Kryb og kravl for babyer der er 7-12 mdr

Henter data…
Problemer? Åbn i nyt vindue

De første milepæle for babyer der er 2-4 mdr

Henter data…
Problemer? Åbn i nyt vindue

Rul og pivotering for babyer der er 4-7 mdr

Henter data…
Problemer? Åbn i nyt vindue

Drop in eller holdforløb?

Hvad betyder det sansemotoriske samspil

Sansemotorik spiller en central rolle i vores interaktioner med verden omkring os. Det sansemotoriske fundament dannes allerede i livmoderen når balancesansen udvikles.

Når vi leger sansemotoriske lege så styrker vi samspillet mellem hjerne og krop. Vi styrker hjernens evne til at bearbejde sanseindtryk og reagere bedst muligt på dem.

Med udgangspunkt i den ergoterapeutiske viden om neurologi, udviklingspykologi, sansning og adfærd mødes det enkelte barn i deres nærmeste udviklingszone.

I Sanselab handler det ikke kun om at jeg skal dele min viden, det handler om jer, og det fællesskab som opstår i jeres møde. Mange mødre fortæller at de er glade for undervisningen, men at de også kommer for kaffen og samværet med de andre. Min mission er at skabe et rum for jer, hvor i vil komme og bare være, fordi det er trygt.

Som mødregruppe får i 10% på jeres tilmelding ved oprettelse af et privat forløb. For at få jeres helt eget forløb skskal i blot sende mig en mail på: kontakt@sanselab.dk med jeres forespørgsel.

Jeg elsker at have mødregruppeforløb i huset, og det giver mulighed for at lave special tilrettelagte forløb til jer.