SanseSpa

SanseSpa er en sensorisk oplevelser hvor vi bringer ro og velvære på banen gennem nøje udvalgte sensoriske parametre.

SanseSpa kommer i to udgaver “Barsel” og “Børn”. Hver har fokus på at skabe et rum i en stresset hverdag hvor kroppen og sindet indimellem har brug for at blive reset.

Der vil være blid beroligende musik, som genne den auditive sans skaber en beroligende fornemmelse i kroppen. Samtidig vil svøbet fra Sanse Sling sansegyngen stimulere den proprioceptive sans og hjælpe nervesystemet til at falde til ro. De dybe tryk udløser hovedsageligt frigivelsen af neurotransmitteren serotonin. Dette sker gennem stimulering af mekanoreceptorer i huden og underliggende væv. Serotonin er kendt for at spille en rolle i reguleringen af humør, søvn, og andre vigtige fysiologiske funktioner. Ved dyb trykstimulering kan det bidrage til følelser af afslapning og velvære. Udover serotonin kan også andre neurotransmittere såsom dopamin og endorfiner frigives, hvilket yderligere kan fremme en følelse af velvære og smertelindring

Sanse Spa – For børn

Fokus er her på at møde dit barns behov for regulering gennem kroppen. Hvert barn får sin egen hængekøje hvor de kan læne sig tilbage og slappe af. Du som forælder er med i processen og bliver det nervesystem som dit barn kan samregulere efter. Nogle børn putter sig helt ind, andre foretrækker at sidde. det kan være dit barn vil have en let gyngetur for at bruge det vestibulære stimuli til at finde roen. 

Der er 5 pladser hver uge, og det fungerer som et drop in hold, hvor man tilmelder sig fra gang til gang

Sansespa på barsel

For dig på barsel er det vigtigt at huske at passe på dig selv. Det kan være svært at finde en aktivitet som bare handler om at finde ro. SanseSpa er udviklet med henblik på at skabe netop det rum der giver dig mulighed for at mærke dig selv og finde dig selv igen. Du kan have din baby med ind, og hygge stille i hængekøjen sammen hvis baby er vågen. Det er også muligt at lade mig underholde vågne babyer, så du har tid til dig selv. Sovende babyer kan stå trygt ude i barnevognen og jeg monitorerer gerne en baby alarm.